Munkatársaink

Rehabilitációs Centrum - Szatymaz
 
Tóth Roland 
koordinátor, terápiás segítő
2009-ben szereztem általános szociális munkás végzettséget a Szegedi Tudományegyetemen, 2013-ban pedig addiktológiai konzultáns szakon végeztem a SOTE-n. Konzultáns képzésem során az Addiction Severity Index témakörben szervezett továbbképzést végeztem el. Az intézményben mint terápiás segítő fogok tevékenykedni.
 

 

Gyermek- és ifjúsági addiktológiai rehabilitációs részleg
 
Balogh Emese 
terápiás segítő
A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán 2003-ban szereztem általános szociális munkás diplomát. Utcai szociális munkásként tűcsere programban dolgoztam, majd a hajléktalan ellátásban hasznosítottam magam. Ezután iskolai szociális munkát végeztem. Most terápiás segítőként erősítem a szatymazi csapatot.
 
 
Gyurmán Lilla
gyógyfoglalkoztató
Az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Karán végeztem szociálpedagógia szakon, gyermek- és ifjúságvédelmi szakiránnyal. A képzés alatt resztoratív facilitátor asszisztensi tanúsítványt szereztem. Az intézményben gyógyfoglalkoztatóként fogok közreműködni.
 
Kálmán Ildikó
ápoló
Egészségügyi középiskolában végeztem, 2001-ben ápolói képesítést szereztem. Munkám során nagyrészt a belgyógyászati ápolásban tevékenykedtem. 2015 áprilisától az Ifjúsági Rehabilitációs Intézet stábtagjaként dolgozom.
 
Márta-Szász Angelika
pedagógus
Földrajz-környezetvédelem szakon végeztem a Szegedi Tudományegyetem Főiskolai karán.Feladataim közé tartozik a fiatalok iskolai rendszerbe való visszaléptetése, valamint segítségnyújtás a pályaorientációban.Továbbá az egyedi felzárkóztatás, a napi tanulási rutin fejlesztése,  az iskolában elvárt általános szociális magatartásformák mélyítése.
 
Ódorné Vetró Erika 
ápoló
2007-ben az SZTE  ETSZK-n ápoló szakon végeztem, majd 2010-ben mentálhigiénés szakember szakképzettséget szereztem. Ezután figyelmem a családterápia felé irányult, ezért a Magyar Családterápiás Egyesület keretein belül  folytattam tanulmányaimat. 2011 óta gyakornokként a Remény Háza Párkapcsolati és Családműhelyben foglalkozom párokkal, családokkal.
 
Palotásné Szakács Melinda
gyógyfoglalkoztató

Szegeden, a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán olasz tanárként végeztem 2000-ben, valamint keramikus szakképesítést szereztem.

Mint gyógyfoglalkoztató a rehabilitációs csapat tagjaként feladataim sokrétűek: közösségi szabadidős és kreatív programok szervezése, tudás  és készségfejlesztés, terápiás tevékenységek.

 
Rozgonyi Andrea
gyógyfoglalkoztató

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán szereztem szociális munkás végzettséget. A közigazgatásban eltöltött négy év után úgy döntöttem, valódi segítő foglalkozást szeretnék. Meggyőződésem, hogy szakmai tudással és elhivatottsággal hatékony munkát lehet végezni az útjukról letért fiatalok társadalomba való visszailleszkedésében.

Hitvallásom: Maradj ember, őszinte tiszta fejjel, tanulj meg élni, adni is, nemcsak kérni, így leszel halhatatlan!